MØD AIM

ASAL MOHTASHAMI

Arkitekt MAA / Byudvikler

asal@aim-byliv.dk

Jeg er uddannet arkitekt med en bachelor fra TU München i arkitektur og en kandidat fra KADK / Det Kongelige Akademi fra ‘Urbanism and Societal Change’. Jeg har en bred erfaring inden konceptudvikling, projektledelse, projektering og byplanlægning. Mine ydelser omfatter proces- og byrumsudvikling, brugerinddragelse, samskabelsesprocesser og alle projektfaser indenfor arkitektur. 

Jeg brænder for social arkitektur, og jeg arbejder på projekter indenfor mental sundhed, fællesskaber, udsatte unge og feministisk byplanlægning. Pga min egne multikulturelle og akademiske baggrund brænder jeg for at skabe social forandring og lokal forankring af projekter.

Jeg ser en tværfaglig tilgang som en nødvendighed og arbejder derfor aktivt med forskellige specialister som idrætskonsulenter, antropologer og landskabsarkitekter.

Jeg er oprindelig fra Iran og voksede op i Luxemborg sammen med min familie. Efter 20 år i dette multikulturelle (næsten 50% udlændlige) og flersproglige (fransk, tysk og luxemborgisk, ja det findes som sprog) land, boede jeg i Schweiz, Tyskland, Irland og har boet i Danmark siden 2015.

Igennem min multikulturelle baggrund og ophold i fem forskellige lande, har jeg udviklet en fascination af menneskere og deres forskelligheder. Denne indvirker også mit arbejde med AIM, en tegnestue, som udvikler projekter i øjenhøjde og har brugere og deres behov i fokus.

For at læse mere om mine kvalifikationer, kan mit CV hentes her: